Den består av glutenfria tårtbottnar, dumlefluff och jordgubbsmos. Spacklad med mjölksmörkräm och dekorerad med sockerpasta och marsipan.
Det var första gången som jag försökte mig på en "dubbeltårta" och det var ju riktigt skojigt. Jag har stöttat upp den övre tårtan med avklippta sugrör och har den på en egen tårtbricka. Fyllningarna smakade riktigt bra ihop, det som var lite jobbigt var att de var ganska lösa och gjorde det lite svårare att spackla tårtan. Jordgubbsmoset är alltså gjort på mixade jordgubbar och marsanpulver för att få det lite stabbigare. Jag använde ca 2 msk marsanpulver per 200 g jordgubbar.
Alla grabbarna på kalaset verkade i varje fall nöjda med resultatet!
Det var allt för nu, jag återkommer! :-)
Fulla poäng! Här var det fem nöjda personer till nöjda med resultatet :)
SvaraRaderaMaarit
Snyggt =) vad skulle en biltårta kosta månne till en blivande 2 åring?!?!
SvaraRaderaOMG - vilken tårta! Kanonfin Marika! Jag vet ju knappt vad hälften är heller; dumlefluff, marsanpulver, sockerpasta, mjölksmörkräm... / Johanna
SvaraRaderaHärligt Maarit! :-)
SvaraRaderaLinda, vi hörs lite närmare!
Tack Johanna! Oviktigt vetande det där andra! ;-)