Kokoskakor:
75 g smör
0,75 dl socker
1 ägg
0,5 dl glutenfri mjölmix
0,5 tsk bakpulver
60 g kokos
25 g hackade nötter
25 g hackad mörk choklad
Receptet var egentligen på det dubbla, men jag gjorde på de här måtten och det blev 10 stycken kakor i normalstora muffinsformar. Blanda smör och socker fluffigt, tillsätt ägg och mjölet blandat med bakpulver. Rör i kokos, nötter och choklad. Klicka smeten i muffinsformar och grädda ca 12 minuter i 200 grader.
Sedan spritsade jag lite chokladfrosting på och toppade med kokosflingor. Frostingen gjorde jag av smör, florsocker, kakao och philadelphiaost. Tyvärr har jag inga mått att komma med.
Gillar ni kokos så ska ni testa de här kakorna! :-) Det var allt för nu, jag återkommer!
Ser väldans mumsigt ut! Vi ses imorgon, tagga! =) Kram
SvaraRadera