Glutenfri västerbottenpaj med kantareller
Börja med att laga en glutenfri pajdeg efter receptet här. Förutom detta grundrecept så blandade jag även i lite västerbottenost i pajdegen efter ett tips från Malin.
Fyllning:
2 burkar kantareller (á 184 g)
2 gula lökar
4 ägg
1,5 dl creme fraiche/gräddfil
2 dl västerbottenost
1 dl hackad gräslök
peppar
Bryn kantarellerna och den hackade löken. Vispa äggen lätt, blanda ner creme fraichen, svampen, den rivna osten och gräslöken. Krydda med peppar efter smak. Sätt fyllningen i det förgräddade pajskalet och grädda i 200 grader ca 20 minuter.
Hoppas att det är flera som ska på kräftskiva i helgen och passar på att laga en västerbottenpaj! Det var allt för nu. Jag återkommer! :-)
Haha, skyll på kameran du!! Jag vet nog.. ;)
SvaraRaderaHa ha Sassa, du skulle ju inte säga nåt.... ;-) Fast det var faktiskt kamerans fel! Men nu har Peter köpt en ny, jippi! :-)
SvaraRadera